Ny på bloggen

     Hello everyone !

Jag heter Kiyanna och är en tjej på 25 / yo  som bor i Stockholm. Jag är en väldigt social , ambitiös , snäll  & med mera  som älskar att umgås med min familj & med mina vänner. Här  på bloggen så får  ni följa med mig   in i ” The  Story Life of Kiyanna  ” ( ber om ursäkt för den konstiga meningen ) 😛 Jag tänkte dela med mig av mina både privata & personliga saker som har uppstått i mitt liv . Jag kommer inte ta upp allt för privata saker eftersom  det är inte mer än rätt men lite privata saker kommer jag ta upp ändå .Anledningen till varför jag gör just detta är för att jag vill kunna dela med mig av mina erfarenheter till andra så  att jag kan hjälpa andra människor som har gått igenom samma sak.  Denna blog kommer bli mera som en digital dagbok/bok, jag vet inte  riktigt  hur  bloggen kommer se ut   nu eller  framöver  men en sak  är säkert i alla fall jag ska göra mitt bästa  för att få bloggen fungera förhoppningsvis  löser det sig .  Är det någon här  som älskar bröllop lika mycket som mig  ? Haha min pappa brukar  alltid säga till mig Kiyanna hela ditt liv består av att lyssna på musik, dansa och gå på bröllop  han ba varför öppnar du ingen bröllopsfirma eftersom du  är en äkta match- maker där du vet vilka som ska gifta sig med varandra 😛 Det är sant det min pappa säger jag har ett sjätte sinne  där jag känner av vilka par som  ska gifta sig med  varandra & för vilka som passar ihop med varandra och jag älskar att gå på bröllop eftersom där festar jag loss  :) Jag älskar min familj  jättemycket båda mina förädlar är mina förebilder, jag har aldrig i hela mitt liv mött två underbara, kärleksfulla, omtänksamma, individer som är så himla starka & jag ser upp till dem varje dag <3.Nä hörni nu ska jag avsluta denna inlägg innan det blir allt för långt

.Önskar er alla en jätte trevlig  Lördag 😀

Love:// Kiyanna

2018-02-16

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>